Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 9 augustus 2019

tegenpool of juist niet

Hoe zou het toch komen dat de een wel een interessante date heeft en de ander teleurgesteld huiswaarts keert? Natuurlijk spelen je verwachtingen een rol, en wat meer vooronderzoek helpt zeker om mislukkingen te voorkomen. Maar ik begin langzamerhand steeds meer te geloven dat je soms ook bepaalde types aantrekt. Misschien door de bewoordingen in je profieltekst, de uitstraling van je foto's. Zoekt menig man of vrouw een tegenpool? Waar valt men op?

Zou een man, die een technisch beroep heeft gehad met weinig vrouwen om zich heen, juist op zoek gaan naar een gezellige vrouw met een vlotte babbel? Een bouwvakker die 's avonds uitgeput thuiskomt van dat fysieke werk, naar een verzorgende vrouw? Een chaoot, die een rommeltje van het huishouden heeft gemaakt, zoekt hij een nette huisvrouw? Misschien dat de heren mijn blog nog zouden kunnen aanvullen met opmerkingen, dat vrouwen met "een paar kilo meer" wel vaak een slanke, sportieve man op hun verlanglijstje hebben staan? Dames met een lage opleiding regelmatig zoeken naar een HBO-er? Een onhandige vrouw bij voorkeur een man zoekt die van klussen houdt? Zou allemaal best kunnen, want ik kan niet oordelen over mijn eigen seksegenoten.

De profielen van de dames kan ik alleen maar bekijken, als ik toevallig een nickname weet. Ik spiek daarom weleens op het profiel van een andere vrouw, zodat ik mijn eigen profiel even kan vergelijken met dat van haar. Wie weet dat het muntje opeens valt en ik opeens zie wat ikzelf beter had moeten verwoorden, of wat ik nog meer in mijn eigen profiel zou kunnen vermelden. Het zou misschien helpen om beter begrepen te worden door de heren en ik hoop dan tevens een goed geslaagde date te krijgen. Ik ga het profiel van de te benaderen man wel een paar keer doorlezen, voor ik hem een interesse-bericht stuur. Ook voel ik me er beter bij, als hij en ik wat meer op elkaar afgestemd zijn, ipv. elkaars tegenpool te zijn. Een paar dezelfde interesses is best leuk en geeft meer kans van slagen, denk ik ...

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door sixty - 1794 keer gelezen

beoordeeld 1.88/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl