Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 25 november 2019

black friday

Het hele weekend werd het al aangekondigd in de reclames op radio en tv : a.s. vrijdag is het black friday. Ik kan dan tv's , kleding en andere duurzame goederen met hoge korting krijgen, aldus de boodschap. Maar wel alleen a.s. vrijdag. Zelfs mijn favoriete supermarkt doet mee. Op de voorpagina staat een man met een megafoon afgebeeld die de blackfriday-aanbieding met veel bombarie aankondigt.

Laat ik nou behoorlijk prijsbewust zijn en over het algemeen goed weten wat veel artikelen ongeveer in de supermarkt kosten. Dus ook wanneer het een goede aanbieding is en hoeveel het dan scheelt met de normale prijs. Wat denk je? De black-friday aanbieding van 2 netten mandarijnen is gewoon een herhaling van de aanbiedingsprijs van 2 weken geleden van dezelfde 2 netten mandarijnen, want die had ik toen gekocht om uit te delen met St.Maarten. De rest van de folder heb ik nog niet eens bekeken, want het is per slot van rekening pas maandag en ik heb nog genoeg in huis.

Wat wil ik hiermee zeggen? Ik laat me niet gek maken door de zogenaamde black friday kortingen in de winkels, of het moeten dumpprijzen voor overjarige, maar voor mij nog goed bruikbare goederen zijn. De winkeldochters herken ik ook makkelijk : bijv. kledingstukken die allang uit de mode zijn, of alleen nog maar in piepkleine of oversized maten te verkrijgen zijn.

Wat heeft dat met daten te maken? Niets en tegelijk alles. Ik laat me niet beinvloeden door wat anderen vinden van wat wel of niet door de beugel kan bij het zoeken naar een partner. Of ik zonder plan en verwachting moet gaan daten, of dat ik een duidelijk beeld voor ogen heb wie of wat ik hier zoek.

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door sixty - 606 keer gelezen

beoordeeld 1.57/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl