Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 24 november 2019

De mars van de ijdelheden

Ach, lieve god, geef me een keer een triviaal blog. (Nu pas, kan ik begrijpen wat je bedoelde DD en dank hiervoor! Deze opmerking heeft betrekking tot mijn blog Triviaal geplaatst, donderdag 29 augustus 2019.)
Geef me verhalen uit en om je dagelijks leven, datingleven en alsjeblieft geef me het stukje, zonder mij te vertellen, hoe ik het “moet” doen en graag ook zonder keukenpsychologische beschouwingen...!

Vertel me, als je door bent met de analyse van je leven en het leven van anderen, wie jij bent en niet wie jij wilt zijn. Vertel me s.v.p. niets over je bevindingen tot anderen, je bevindingen erover hoe anderen zouden moeten zijn, leven en de liefde leven.
Als je bij jezelf bent en blijft, kan ik een verbinding tot je maken en houden... dan is verbinding houden makkelijk! Zo kan ik je zien, kan ik je herkennen!
Ik ben ze zo zat die betweters en docerende levensbeschouwers!

Oh ja, ook ik kan me moeilijk vrijmaken van ijdelheden, wie dan niet? Gaarne wil ik laten zien, dat ik slim en belezen ben. Hierbij speelt een grote rol, dat ik me op een datingsite in de etalage heb gezet. In een volle etalage wil ik vooraan staan, eruit steken, aantrekkelijk zijn, opvallen en zeker niet ten onder gaan onder al die andere kleurrijke, lekkere en aantrekkelijke “aanbiedingen”. En toch ben ik in de etalage, om mezelf te laten zien niet mijn “verpakking”. Helpt het me eruit te steken onder al de aanbiedingen, om te worden gevonden van die ene? Ken je de teleurstellingen, die je hebt, als je naar de kleurrijkst, vooraanstaand product grijpt en thuis moet vaststellen, dat de verpakking maar tot 2 deerde was gevuld en de glans van de kleur eraf gaat, als je ze in handen neemt? Vak vind ik de meest verse producten helemaal achter in het schap.
Maar marketing en “productplaatsing” ter zijde...

Ik blog, omdat ik het leuk vind te schrijven, omdat ik graag over mijn belevenissen vertel en het een goede mogelijkheid vindt mijn gedachten en gevoelens een plek te geven. Graag wil ik je waargebeurd verhalen vertellen, die je laat lachen en of ook wijnen. Ik zelf en mijn ondervindingen en bevindingen staan, zijn en blijven in mijn verhalen altijd centraal. Wat andere mensen doen, zijn of niet zijn kan en wil ik niet beoordelen.

Mijns inziens stimuleert door de sterretjes en kijkzijvers, jaloezie en ijdelheid is uit de mars van de bloggers en galop geworden met als doel elkaar te overwinnen en om een prijs uit te kunnen roepen tot “Gouden blogger”!

Uitzonderingen bevestigen de regel 😉


geplaatst door Elli - 713 keer gelezen

beoordeeld 2.71/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl