Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 8 november 2019

Hoe “men”…

… het doet, het ervaart, het ziet, erover en ervan denkt en last ‘but not least’ voelt! Hoe moet en kan ik dat in hemelsnaam weten?

Ik erger me aan de mensen, die ook in mijn naam en onder het gebruik van “men” stellen, dat ik, wanneer ik, wat en hoe zou moeten doen of heb gedan, zou moeten zien of heb gezien, zou moeten denken of heb gedacht en zou moeten voelen of voelde!

Ik word er zo moe van de mensen, die me willen zeggen, hoe het functioneert, hoe ik het beter kan doen, had kunnen doen en hoe ik het heb gezien en had moeten gaan zien, omdat “men” het zo doet, ziet… Waar vandaan weet jij hoe men het ziet? “Ja, heer/mevrouw professor, U heeft gelijk en ik mijn rust!” denk ik er dan. Alleen soms kan ik zo niet denken, kan ik de beter wetende, de ‘wijsheid met lepels gevreten’, altijd docerende mensen niet meer ontwijken. Dan moet ik een keer ontploffen en mijn hart opluchten, door b.v. een blog, zoals deze te schrijven.

Oh, ik accepteer hoe jij het doet, hoe jij denkt en hoe jij voelt over wat dan ook, maar zo moet ik het niet doen, denken of voelen, toch. Ik ben niet “men” en wil het ook niet zijn. Ook wil ik en heb ik het misschien niet kunnen doen, zoals “men” het heeft gedaan of doet. Dus vertel of schrijf me dan ervan, hoe jij het doet of hebt gedaan… wat jij hierover voelt of hebt gevoeld. Dat vind ik interessant en dat zou me misschien een weg laten zien, die ik tot nu toe niet had kunnen zien.

Juist op een datingsite wil ik weten wie jij bent, hoe jij het doet, hoe jij erover denkt en wat jij voelt. Als ik wil weten hoe “men” denkt, zoek ik statistieken en/of onderzoeken op. Soms wel interessant, maar is dat relevant?

Uiteindelijk ben ik te oud geworden, om nog erin geïnteresseerd te zijn wat “men” doet, denkt, ziet en voelt…

Liefs


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Elli - 958 keer gelezen

beoordeeld 3.15/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl