Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zaterdag 30 november 2019

Soms...

Met ruim boven de twintigduizend bezoekers in de afgelopen jaren hier op 50plusmatch heb ik een recordaantal profielen aan mij voorbij zien gaan. In dit medium heel wat ervaringen opgedaan. Leuke mannen ontmoet, maar ook minder leuke, welke totaal niet aan het geschetste beeld voldeden. Leuke momenten, maar ook vervelende. Zo naïef als ik aan dit avontuur begonnen ben, zo voel ik me nu zo langzamerhand ervaren in het daten, want zo voelt het nu wel voor mij, hoewel ik toch nog wel eens onverwacht verrast werd. Ondertussen leuke contacten opgedaan, zowel met mannen, als vrouwen, gewoon vriendschappen ontstaan, waar ik af en toe een uitje, of een wandeling mee gemaakt heb, vaak daarna afgesloten met een drankje op een terrasje waar leuke gesprekken uit voortkwamen.

Door het internet is er wereldwijk de mogelijkheid het geluk te zoeken, maar ook te vinden. Het ligt aan je instelling en je moet er voor openstaan, alles wat voorhanden is te bekijken, of het voldoet aan je verwachtingen en hoever je de eigen voorwaarden hierbij wilt aanpassen. Het valt, of staat bij wat je voor ogen hebt. Hoever je hierin wilt, of kunt gaan. Zowel financieel, als wel fysiek, wat kun je aan. Zijn die voorwaarden geen bezwaar, dan nog spelen allerlei factoren een belangrijke rol. Wat heb je over om het geluk wat je zoekt te vinden en te omarmen. Kruip je het liefst bijvoorbeeld naar het eind van de wereld om die grote kans op die verlangde liefde niet te laten schieten, of laat je het varen i.v.m. de afstand. Nou ja, voor ieder is dat persoonlijk, maar het ontbreekt niet aan het aanbod, het is maar wat je er zelf van verwacht, maar ook voor over hebt.

Wat ik heb ervaren, is dat daten op deze manier niet heiligmakend is en zeker niet snel tot succes leidt. Bij het bekijken van profielen strekken lege armen zich uit naar gebakken lucht, omdat er niets is wat je met zintuigen kunt ervaren. Dat heeft het daten op deze manier voor mij lastig gemaakt. Maar toch schijnt het wel eens te lukken, om een partner te vinden op deze manier, hoewel ik cijfers van succes nog niet heb kunnen ontdekken.

Echter soms… hoef je het niet zo ver te zoeken. Geheel onverwachts kwam hij op mijn pad. Kwamen wij elkaar tegen op ons pad. Zomaar in mijn eigen omgeving. We hebben elkaar gevonden en vinden ons in elkaar. Een nieuw begin van ontdekken, maar vooral het weer beleven van het leven van samen.
Ik schrijf hier deze laatste blog en dank iedereen die zich op de een of andere manier bij mij betrokken voelde. Ik wens iedereen veel geluk en succes toe en kan het niet laten op te merken:
Soms… is geluk dichterbij dan je denkt.

Liefs,
Monique


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door monique3 - 680 keer gelezen

beoordeeld 2.6/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl