Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 9 januari 2020

Gemengd dubbelspel - van twee walletjes eten

Tennis is een bijzondere sport, omdat je op verschillende manieren tennis kunt spelen. Het meest bekend is enkelspel: Een man tegen een andere man of een vrouw tegen een andere vrouw aan weerszijden van het net, maar je hebt ook dubbelspel: twee mannen tegen twee andere mannen of zelfs een man en een vrouw tegen een andere man en een andere vrouw: gemengd dubbel. Ik herken in die laatste opzet een weerspiegeling van het leven van alledag. Enkelspel, dubbelspel en zeker gemengd dubbel kom je ook tegen in relaties…

Ik ga af en toe naar een dansclub. Er komen mensen die doorgaans wat jonger zijn dan ik. Toen ik er voor de eerste keer kwam was het een beetje wennen, ik kwam als het ware als een kat in een vreemd pakhuis. Niettemin werd ik al snel geaccepteerd door de aanwezigen.

Een dame, die de zaal opent, voor de bar zorgt en als gastvrouw optreedt vertelde me een bizar verhaal. Ik had al eerder met haar gesproken; ze is een leuke, charmante en warme persoonlijkheid, ergens in de 60, en ze heeft een vriend van 73. Deze vriend had in het recente verleden al een keer publiekelijk laten blijken, dat hij aan haar niet genoeg had…

Een maand later werd haar vriend het slachtoffer van een verkeersongeluk. Zij verzorgde hem liefdevol. Toen hij weer een beetje op been was ontmoette hij in de club een enigszins exotische dame.

Hij en zijn nieuwe vlam staken hun verliefdheid niet onder stoelen of banken! Ze namen een paar weken na hun eerste ontmoeting de gastvrouw (zijn vriendin dus) terzijde, en vroegen haar, of ze er in wilde bewilligen dat ze voortaan gedrieën verder zouden gaan.

Toen uitte de gastvrouw bij mij haar bedroefde maar toch ook boze hart. Zij verweet dit alles niet aan haar vriend maar zijn nieuwe vlam dit alles. Ze fantaseerde zelfs hoe zij haar dit betaald kon zetten.

Ik kon haar maar een advies geven: Beschouw hém nu eens als einde oefening. Jij hebt geduld genoeg gehad, je liefde betoond, hij is die niet waard. Toch bleef ze de nieuwe vlam als schuldige zien.

Dubbelspel is altijd gevaarlijk. Ik heb alleen maar aan de zijlijn gekeken naar deze affaire. Toch raakte het mij, dat deze heel liefdevolle, zorgzame en oprechte vrouw zich zo liet / laat ringeloren. Er zullen lezers zijn die dit zien als een soap, een mini-uitvoering van GTST. Helaas was het gewoon werkelijkheid. Hij. wilde een lady voor Free with Benefits en een vrouw voor de vastigheid, die goed was om hem na te lopen en te verzorgen. Of misschien denkt hij: Geen oude schoenen weggooien voordat je nieuwe hebt. Of spelen er andere zaken mee op de achtergrond?

Deze combinaties kom ik vaker tegen, ik verbaas mij over haar geduld. Ik hoop dat ze mijn advies opvolgt, zij verdient beter… Gemengd enkel is toch het beste spel…

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Aktivo1 - 464 keer gelezen

beoordeeld 1.5/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl