Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 23 juni 2019

Gemaal

Ervin had een anti-fetisj voor lomp schoeisel, Sloggi’s en geitenwollen onderbroeken. Kledingstukken die de vrouwen in mijn buurtsuper dragen, schreef hij de volgende dag rond het middaguur.

Lees verder!

geplaatst door TOS - 5 reactiesdinsdag 18 juni 2019

Autoradio

Laat ik terugschakelen en insteken bij het echte begin.

Lees verder!

geplaatst door TOS - 5 reactieszaterdag 15 juni 2019

Boswitjes

Als feit verbaast het hem niet dat hij in Tooskes roman voorkomt. Ze had vaak gezegd dat ze zó een boek kon schrijven over haar dates en ze waren een behoorlijke tijd met elkaar opgetrokken, een kinderlijk eenvoudig sommetje. Maar hij had niet voorzien dat ze hem direct in de eerste acte al ten tonele zou voeren. In het personage van een klassiek onbereikbare beminde bovendien. Valter gniffelt. Vrouwen vinden hem ondoorgrondelijk, dat is zijn lot. Hij maakt er weleens bewust gebruik van, een zweem mystificatie geeft je een interessantere uitstraling. In het begin was Tooske ook intrigerend ongrijpbaar.

Lees verder!

geplaatst door TOS - 8 reactieswoensdag 12 juni 2019

Hartnekkend

De doffe plof bij de voordeur heeft geen effect op mijn concentratie, hij hoort waarschijnlijk bij een pak reclamefolders voor overbodigheden en ik moet me tot strikt noodzakelijke uitgaven beperken. Deze avond bijt ik me vast in een grafisch gedicht, in Photoshop perfectioneer ik de samensmelting van tekst en illustratie. Ik hoef nooit stockfoto’s te kopen om woorden te bekrachtigen, ik beschik over een groot archief met eigen beeld en desnoods assembleer ik uit bestaande onderdelen iets nieuws. Na verloop van tijd hangt alles samen.

Lees verder!

geplaatst door TOS - 6 reactiesmaandag 10 juni 2019

Spin

’s Avonds poetst Valter in de badkamer zijn tanden. In Tooskes gebit was bovenin een kies getrokken. Hij merkte niets van het gat wanneer ze zoenden. ‘Ik houd niet van de gebitsjuwelier,’ zei ze. Haar lach ontbloot niet al haar tanden, dat scheelt natuurlijk. Ze mist ook een nooit aangelegde snijtand en haar ex heeft zelfs twéé deficiënte bovenknagers. Valter grinnikt. Hoe had ze die kloris uitgezocht? De orthodontist had vette klantjes aan hun kinderen gehad.

Lees verder!

geplaatst door TOS - 5 reactieszondag 9 juni 2019

Specht

Op het moment dat Valter met de eerste bezemhaal de dorre bladeren op het houten plankier rondom het duurzaam gebouwde boshuis aanveegt, begint in een hoge pijnboom een specht zijn voedsel uit de afgestorven schors te roffelen. Het geluid lijkt op een mitrailleur in een computerspelletje waarvan het volume op halve sterkte staat. Kill them, kill them with fire, dreunt het in zijn hoofd. Tijdens de salvo’s veegt hij extra krachtig.

Lees verder!

geplaatst door TOS - 8 reactiesdinsdag 4 juni 2019

Wijfie

Koopavonddrukte, in het café heb ik de enige vrije tafel veroverd. Ik had gehoopt dat Max − klassiek, lichtelijk verweerd studentikoos type − er al zou zijn om zich van deze taak te kwijten, e-mails en telefoongesprek wekten de indruk dat hij op een prettige manier weet hoe het hoort. Even later de beruchte eerste tien seconden van elkaar zien, een waarschijnlijk niet.

Lees verder!

geplaatst door TOS - 9 reactiesOver 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl