Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 17 oktober 2019

Slapstick over het leven dat niet altijd op rolletjes loopt

Zelfs wie niet om de strapatsen van de Dikke en de Dunne kan lachen; heeft voor Stan Laurel en Oliver Hardy een warm plekje in het hart. Voor vele miljoenen mensen is het een kennismaking uit hun jaren50 kindertijd, toen Stan en Ollie een comeback maakten dankzij de komst van de tv in de huiskamer. Het is eigenlijk het begin van het vertrouwd raken met de taal, het Aap Noot Mies van de film. Het leven en de films van Stan en Ollie gaan over innige verbondenheid

Lees verder!

geplaatst door DenDonck - 3 reactieswoensdag 16 oktober 2019

Terugkijken op een jaar 50plus match

Het was 16 oktober 2018, een warme dinsdag als ik terugkijk op internet, maar dat herinner ik me niet echt. Als slechte slaper was ik erg vroeg wakker geworden en deed ik wat ik me al een tijdje had voorgenomen: inschrijven op 50 plus match. Veel tijd besteedde ik niet aan het profiel, dat leek me op dat moment ook niet echt zinvol omdat het belangrijkste immers was samen te vatten. Bij een ontmoeting kan je toch pas een echte indruk krijgen van iemand en die gedachte heb ik nog steeds. Omdat er nog uren te gaan waren voordat ik richting werk moest, keek ik alvast via de zoekfunctie naar profielen die ik interessant vond. Gewoon een eerste selectie op basis van (leuke) foto, leeftijd, woonplaats en interesses. Het verbaasde me een beetje dat ik op die manier al snel 10 favorieten had gevonden en als ordelijk mens heb ik die op dat moment ook opgeslagen onder het betreffende menu. Daarna begon de normale ochtendroutine op een verder heel gewone dinsdag.

Lees verder!

geplaatst door Realist - 40 reactieswoensdag 16 oktober 2019

Uitdaging


Een tijdje geleden zag ik een profiel van een leuke man.
Ja dames, gewoon op deze site.
Hij verbleef hier al een tijdje begrijp ik ondertussen.
Maar wat mij opviel is dat hij een muts droeg op zijn profielfoto, dat vond ik dan weer zo grappig en verrassend dat ik zijn profiel ging bekijken.
En hij bracht me op een idee.
Ik maakte met heel veel plezier een foto van Muts met muts en plaatste deze bij mijn profiel.
Deze foto stond maar even op de site en de gemiddelde lezer of medeblogger leek het niet eens te bemerken.

Lees verder!

geplaatst door Pie58 - 11 reactieswoensdag 16 oktober 2019

Daten en Marktplaats.nl

Het is een positieve ontwikkeling van ons koopgedrag, dat we niet altijd automatisch iets aanschaffen wat spiksplinternieuw via de winkel uit de fabriek rolt. Waar vroeger tweedehands spullen vooral op rommelmarkten werden aangeboden zijn er al heel wat jaren ook leuke winkels, waar je voor een prikje ook kwalitatief goede gebruikte dingen kunt kopen.

Lees verder!

geplaatst door Aktivo1 - 6 reactieswoensdag 16 oktober 2019

(Levens) Kracht

(Levens) Kracht

Lees verder!

geplaatst door Felice19 - 13 reactiesOver 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl