Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 25 mei 2017

Lief

Voordat meneer Janszen deze morgen richting strand vertrok, had hij een begin gemaakt met het opruimen van een van zijn boekenkasten. Een mens is tenslotte niet vier dagen vrij om een hemelvaartsweekend lang op zijn luie krent te gaan liggen aanbranden. Voor het opruimen hanteert meneer Janszen een simpele indeling: kringloop, oud papier of toch maar bewaren. Bij het boekje ‘Leren leven zonder lief’ aarzelde hij.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 4 reactiesdonderdag 25 mei 2017

SAMEN

geplaatst door Zonneke - 5 reactieswoensdag 24 mei 2017

Begrijpen en loslaten

"Begrepen worden is een waanidee, gebaseerd op de illusie dat we tot elementaire zelfkennis kunnen komen. (.....) Het is vragen om frustraties en misverstanden. Je kunt je veel beter pragmatisch tot iemand verhouden. (.....) Ik hoef niet begrepen te worden, ik wil geliefd worden. Dat iemand denkt: Wat een leuke toevoeging dat hij er is. Of: Ik zou hem missen als hij er niet meer zou zijn. Om dan ook nog begrepen te worden..." Arnon Grunberg

Begrijpen wij dan met zijn allen wellicht deze zo simpele en aardse wijsheid over 'begrijpen'? Een tekst toc voor iedereen toegankelijk begrijpbaar. Maar hoe simpeler het wordt, des te moeilijker, dat is ook onze natuur. Het mag niet te makkelijk zijn. Niet begrijpen geeft energie door strijd en onbegrip.

Lees verder!

geplaatst door Diemer - 5 reactieszondag 21 mei 2017

Mantelzorger?

Wat doet deze kreet hier op de site… Veel denk ik. In de profielen lees ik bij de mannen (ook van mijn leeftijd en jonger) vaak dat ze mantelzorg verlenen, aan ouders, maar ook aan partners…. Wow denk ik dan..

Lees verder!

geplaatst door Sigrid1 - 12 reactieszondag 21 mei 2017

zoeken naar je zielemaat...

geplaatst door Zonneke - 7 reactiesOver 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
Twitter FacebookGoogle+
© 50plusmatch.nl