Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 22 maart 2017

Het relatie moment

Maar jij kan toch nog niet beginnen met een relatie? Je bent gewoon een middelbare man die is blijven hangen in zijn kwajongens jaren. Wilde Haren, vol van doelen en dromen en wensen. Jij je binden, je bent een vrijbuiter die zijn vleugels gewoon uit moet kunnen slaan wanneer jij wilt. Dat zei een hele goede vriend van mij afgelopen zondag. Ja stamelde ik, ik ben vrijgezel en vader en sta open voor een relatie. Ik kon nog net vertellen dat ik nog geen nieuwe relatie begonnen ben, omdat ik niet de vrouw ben tegengekomen die mij van mijn sokken blaast en dat is wat ik zoek.

Lees verder!

geplaatst door Bussmurf - 3 reactiesdinsdag 21 maart 2017

Jij wel.... Jij niet....

Mijn vriendin en haar man kijken meewarig mee naar mijn dating-avontuur…. Nieuwsgierig vraagt ze of ze door de profielen mag kijken, even…. Ze kijkt en draait zich om: weet je, als ik het profiel van mn man op zo’n site was tegengekomen dan had ik hem direct weg geklikt…. En hij mij vermoedelijk ook… dit wordt nog even gecheckt… ja, hij ook…. Want alles wat ze zouden hebben opgeschreven had de ander echt kromme tenen gegeven…. En toch moeten we gedrieën constateren dat ze al meer dan 10 jaar stikgelukkig met elkaar zijn. Ze vullen elkaar aan, passen gewoon bij elkaar… en wij zitten hier gewoon profieltjes te vergelijken, jij wel jij niet… zoiets….je woont te ver weg, bent te groot te klein, te dik te geleerd te dom te blond te donker etc…. lees verder

Lees verder!

geplaatst door Sigrid1 - 3 reactiesmaandag 20 maart 2017

Spoken ll

Zo denderde ik in een gat. Oude, donkere pijn. Een verlaten klein meisje. Zomaar ineens verlaten. En niet begrijpen hoe of waarom.
Getriggerd door mijn gedachtes over hem. En dat hij bij haar was, zich tot haar aangetrokken voelde en ook íets met haar heeft... dat klopt. Maar eigenlijk doet dat er niet toe.

Lees verder!

geplaatst door Tjalle - 1 reactiezaterdag 18 maart 2017

The hardest part….

Is niet meedoen,
Maar loslaten.

Is niet pijn doen,
Maar vriendelijkheid.

Is niet boos zijn,
Maar liefdevol zijn.

Is niet bezitten of claimen,
Maar vrij laten.

Lees verder!

geplaatst door GP1963 - 3 reactiesdinsdag 14 maart 2017

Married at first sight


Ja, ik kijk RTL4,( soms moet ik erbij zeggen)…vooral na een drukke werkdag, verstand op nul en blik op oneindig....

Hoewel dit programma wel iets in mij aan het denken zet. Zou ik dit willen? Op TV in ieder geval niet.. daar hoef ik niet lang over na te denken. Als je bij de omroep gewerkt heb is de drang om op tv te komen niet erg hoog. Het idee alleen: zou ik willen dat ik ongezien aan een man gekoppeld word en met hem trouw zonder hem van te voren te kennen… hoe zou dat zijn?


Of gaan we daar mee way back in time…… want het uithuwelijken is helaas nog van alle tijden, en gebeurd nog dagelijks… Het is zelfs zo dat er beweerd wordt dat koppels die zorgvuldig door ouders zijn gekoppeld en ervoor gaan het beter hebben dan de koppels die uit pure verliefdheid samen zijn gegaan. Ik weet niet of hier cijfers van zijn, ik heb t niet gecheckt, maar kan me er wel wat bij voorstellen. Toch denk ik dat je dan ook over bepaalde karakter eigenschappen moet beschikken van doorzetten en tolerantie en vooral ook de wil dat het lukt en fijn wordt. Het kan werken, als er geen verwachting is kan het ook niet tegenvallen en leer je misschien beter met elkaars mindere kanten leven. Is dat laatste eigenlijk niet waar het om gaat? Die leuke dingen lukken altijd wel toch?


Hier op de site laten we allemaal onze goede kant zien… maar die open tandpasta tube vermelden we niet, om er maar niet over te spreken waarom je vorige huwelijk nou eigenlijk zo faliekant misgelopen is…(tenzij je je wederhelft helaas door de dood bent verloren) daar lopen we geen van allen mee te koop. [Lees verder]

Lees verder!

geplaatst door Sigrid1 - 7 reactiesOver 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
Twitter FacebookGoogle+
© 50plusmatch.nl