Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 25 juli 2017

Plaats een ander nooit of te nimmer

geplaatst door Elsemijn - 1 reactiemaandag 24 juli 2017

Vakantie

Met mezelf. Een waddeneiland, mijn tent, mijn fiets. Alleen maar ik. En de duinen, het strand, de zee, de wind. Wel anders, nu er iemand op me wacht. Tot ik weer terug kom. Een soort van jaloers. Want ik kan natuurlijk iemand tegenkomen... volgens hem. Volgens mij niet. Mijn hoofd staat daar helemaal niet naar. Niet open voor andere ontmoetingen. Gewoon alleen maar ik.

Lees verder!

geplaatst door Tjalle - 1 reactiezondag 23 juli 2017

Fabeltjesland

Ook op een vroege zondagmorgen die beloofd heeft te gaan regenen, maar vooralsnog gewoon schijnt, dringt de vergelijking zich weer op: het is hier net Fabeltjesland. De analogie is verre van origineel, want al regelmatig gemaakt. Overigens en wellicht een eerste aanwijzing voor de kern van waarheid die erin schuilt.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 10 reactiesvrijdag 21 juli 2017

Op reis met een rugtas

Mijn oranje wandel rugtas is versleten. De stof is aangetast door het zoute water van de Waddenzee, het rugpand verslapt door jarenlang intensief gebruik. Ik mocht van mijn kroost als verjaardagscadeau een nieuwe uitzoeken - wat ik in eerste instantie te haastig deed. Ik moest dus met bus en trein terug naar de verre stad om hem te ruilen. Gelukkig kan dat met een rugtas. Een geliefde laat zich niet zomaar terughangen aan het haakje in de winkel: een hechtingsproces is ook in omgekeerde volgorde behoorlijk ingrijpend. Hoe dan ook, deze nieuwe rugtas was groter dan de eerste, wat hem zowel aantrekkelijk als onhandig maakte. Ik moest er immers mee naar huis en ik had al een tas bij me.

Lees verder!

geplaatst door RodeJas - 2 reactiesdinsdag 18 juli 2017

Jong (2)

Whatever works, is altijd mijn standpunt geweest als het om leeftijd, leeftijdsverschil meer in het bijzonder gaat. En als een soort statement met een knipoog heb ik als zoekleeftijd tot 99 jaar vermeld. In de gelijknamige film van Woody Allen – alleen een aanrader voor fans - benadert het leeftijdsverschil tussen de protagonist en de jonge vrouw aan wie hij onderdak biedt en die verliefd op hem wordt ongeveer veertig jaar.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 7 reactiesOver 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
Twitter FacebookGoogle+
© 50plusmatch.nl