Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 13 november 2017

Profiel

Profiel
Wat

Lees verder!

geplaatst door monique3 - 10 reactiesmaandag 13 november 2017

Heb ik nou ADH of heb ik nou ADHD of ben ik een sukkel.

Per toeval had een zeer leuke dame gespot op deze site, was erg onder de indruk van haar, ze had een zeer creatief beroep en dat bleek ook later in het verdere mail contact. Ze gaf aan dat het uitdagen van een man wel erg fijn is. Wat je vaak hebt is dat als mensen onder de indruk van de andere zijn, dat ze dan gesloten zijn en zich niet meer gewaagd durven te uiten. Ze durven niet meer zeer kritisch te zijn.
Door te teasen – of je nu man of vrouw bent – laat je zien dat je onderscheidend bent ten opzichte van veel andere mensen. Mannen zijn nu eenmaal vaak voorspelbaar en saai. Door wat gewaagder te zijn voorkom je dit al voor een groot deel. Je bent zelfverzekerd genoeg om een seksueel grapje te maken en ook niet bang voor de uitlokking van een reactie. De ander zal zich gaan afvragen ‘vindt hij me nou leuk of niet?’ waardoor hij/zijn nog meer zijn best voor je zal gaan doen. Voor een vrouw kan teasen juist een manier zijn om te laten zien dat ze anders is dan veel oppervlakkige vrouwen. Ook zorgt seksueel plagen ervoor dat een man nog meer zijn best zal gaan doen om haar te veroveren. Door een man op de juiste manier te plagen kun je hem stapelgek op je maken.

Lees verder!

geplaatst door Benz - nog geen reactieszondag 12 november 2017

Vlot

Elk jaar rond deze tijd begint het weer te kriebelen. Bij mij althans. De woord-van-het-jaar-verkiezingen komen er weer aan. En al ben ik, mijn liefdesleven uitgezonderd, in mijn dagelijks leven vooral een aanhanger van de Rotterdamse aanpak (geen woorden, maar daden), in datzelfde dagelijkse leven zijn woorden wel mijn werk en grootste liefde.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 7 reactieszaterdag 11 november 2017

Volwassen zijn! en toch mijn innerlijk kind bewaren!

Wat is volwassen. Volwassen gedragen, niet kinderachtig! Wat is kinderachtig gedrag, niet volwassen?!

Mij persoonlijk lijkt het volwassen, problemen niet te ontwijken, ze proberen optelossen en erover te praten. Zo nodig hulp te zoeken. Geen verwijten maken, van zichzelf eruit gaan en bij zichzelf blijven.
Anderen niet proberen op te voeden of te veranderen. De ander in zijn waarde laten. Volwassen gedrag voor mij is ook, dat een ander niet mijn eigendom is en zeker zijn eigenheden kan en zal hebben. Heeft in mijn ogen wat met acceptie te maken. Accepteren, dat de ander een ander is.

Lees verder!

geplaatst door Elli - nog geen reactieszaterdag 11 november 2017

Een vlinder die verder fladdert met een glimlach

Vaak gebruik ik de metafore dat ik mij opstel als een soort vlindertuin en dat de dames waar ik contact mee krijg zich mag opstellen als een vlinder en deze mag fladderen. Je kunt dan nog zo’n mooie levensfilosofie hebben maar verliefdheid en vlinders in de buik is een echt fundament waar een relatie op kan worden gebouw. Ik was verliefd maar die was niet helemaal wederzijds. Maar ik wil dit nu eens door de ogen van de natuur bekijken. Hoe opstaan nu vlinders? De ombouw van rups naar vlinder kun je het beste vergelijken met een drastische woningrenovatie. Tijdens het ‘stille’ popstadium wordt veel van het spijsverteringskanaal van de rups, zijn huid en zijn spieren en zenuwstelsel uit elkaar gehaald, zoals een huis tot op zijn grondvesten wordt afgebroken. Ondertussen worden de nieuwe volwassen onderdelen aangemaakt, vlinder geschikt laten we het maar noemen. Ook het oude zenuwstelsel van de rups ondergaat een reorganisatie, waarbij de cellen die niet vernietigd worden een andere plek krijgen. Dat resulteert in een heel ander zenuwstelsel, alsof de volledige bedrading van een huis is vernieuwd. Er is echter een groot verschil met de renovatie van een woning. Daar gaat alles wat gesloopt wordt naar een stortplaats en nieuwe materialen worden naar binnen gebracht. Bij een pop of een rups is dat anders. De pop eet niet, dus alle onderdelen moeten komen uit de materialen die tijdens het larve stadia zijn opgeslagen. De vloeibaar gemaakte onderdelen van de rups vormen de bouwmaterialen voor de vlinder. Dus als je verliefd wordt en je je vlinders in je buik dan is er al veel gebeurd. Normaal noemen we dit de chemie of de klik.

Lees verder!

geplaatst door Benz - 2 reactiesOver 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
Facebook
© 50plusmatch.nl