Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 25 september 2017

Een ritje op de motor

In de maanden september en oktober heb ik het meestal extra druk. De reden daarvan is dat ik verantwoordelijk ben voor een evenement wat begin november plaats gaat vinden en waar ik nu druk bezig ben met de voorbereidingen.
Ik doe dit nu voor het derde jaar, dit jaar in een wat uitgekledere versie, vanwege minder subsidie. September 2017 is voor mij een memorabele maand, dat weet ik nu al. Wat een rollercoaster op allerlei gebied. Ben ook nog een jaar ouder geworden deze maand. Weer dichter bij zo’n getal, steeds verder van de 50…….
Pfft

Lees verder!

geplaatst door Caro54 - nog geen reactieszaterdag 23 september 2017

De vraag

Onlangs belde hij me weer, m’n favoriete ex - en het werd een lang telefoongesprek. Nu eens niet over hoe onwijs goed we het hadden en hoe eeuwig zonde toch dat het voorbij is, maar over hoe het leven in te richten nu onomstotelijk vaststaat dat alle wegen terug leiden naar een modderige poel waarin gevoelens niet kunnen stromen. Kortom, hij is ook aan het daten. En hij stelde een vraag waarop ik direct het antwoord wist en die me desondanks aan het denken heeft gezet. Want klopt dat antwoord wel? Hij vroeg: “Waar let jij op bij een date?” - en mijn antwoord was: “Nergens op. Ik laat het gewoon gebeuren.” Wat hij geweldig vond. Hij heeft namelijk een lijst.

Lees verder!

geplaatst door RodeJas - 6 reactiesvrijdag 22 september 2017

Hoe Jeroen aan zijn kromme neus kwam

Eigenlijk hoort dit verhaaltje niet op een datingsite thuis, daar Jeroen en Marlies elkaar al gevonden hadden. Het gaat eigenlijk meer over muggen. We weten allemaal hoe irritant een mug, of meerdere, in je slaapkamer is. Het gezoem van die beesten kan je slaap volkomen verpesten. Dit verhaal speelt in jaren '50, omdat de muggenmeppers toen van een harder materiaal gemaakt waren dan nu. Dat dit belangrijk is, zal zodadelijk duidelijk worden.

Lees verder!

geplaatst door Fedo - 1 reactiedinsdag 19 september 2017

Het was in de maand november....

dat Nederland te maken kreeg met hele zware sneeuwval en hier door heel veel mensen die avond niet thuis konden komen vanuit hun werk 

Lees verder!

geplaatst door Elsemijn - 2 reactieszondag 17 september 2017

Reservebank

Ik fietste vanochtend al vroeg door het bos. In het hart van het bos ligt een groot sportcomplex waar voornamelijk wordt gevoetbald. Het was al druk op de velden. Nu zijn het vooral de mindere goden die tot de vroege ochtenduren zijn veroordeeld, maar hun enthousiasme was er niet minder om.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 7 reactiesOver 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
Facebook
© 50plusmatch.nl