Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 24 april 2018

Acceptatie

geplaatst door albigenz - 3 reactiesmaandag 23 april 2018

Overwegingen op een terras aan zee

Doordat ik anderhalve week op de kat van mijn dochter mocht passen en de zon scheen, zat ik op het deftige strand van Wassenaarse Slag patat met tomatenketchup te eten. Ik zat alleen aan het tafeltje - wat ik bij de patatboer thuis ongezellig zou vinden, maar wat ik op deze plek juist prettig vind. Volgens de filosofen van The School of Life zijn er maar twee redenen waarom iemand single blijft: zelfhaat en zelfliefde. Niet dat het mij uitmaakt. Bij de patatboer thuis geloof ik zonder meer in zelfhaat als de reden, hier denk ik dat het zelfliefde is. Je moet immers van goeden huize komen, wil ik jou meenemen op een wandeling langs de zee.

Lees verder!

geplaatst door RodeJas - 4 reactieszondag 22 april 2018

Wegen eruit uit de eenzaamheid?

Om haar de enige echte richting te geven, heb ik besloten mijn eenzaamheid als een kans te zien! Ook ben ik alleen, zo ben ik toch de enige, degene die iets eraan kan veranderen. Verlangend en hopeloos romantisch, zoals ik ben, hang ik met mijn dagdromen en nachtmerries in mijn liefde, die ik onlangs vond en helaas veel te snel weer verloor. Maar ik mag dromen, dat sta ik mezelf toe; de pijn verdiept mijn eenzaamheid en beperkt me soms zelfs. Ja, ik hoor je gerommel, donder! Je lacht me uit en toch ...

Lees verder!

geplaatst door Elli - 5 reactieszondag 22 april 2018

Wordfeud

Een tijdje terug kreeg ik de resultaten onder ogen van het zoveelste onderzoek over online dating. En ook bij het lezen van de uitkomsten van dit onderzoek moest ik weer denken aan de uitspraak van een bekende stadgenoot van mij over de waarde van statistiek en cijfers: één op de zes mensen heeft gemiddeld vijf anderen om zich heen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 4 reactieszondag 22 april 2018

Afscheid

 

Afscheid

De afgelopen week nam ik afscheid.

Tevens zag ik een nieuw begin...

Lees verder!

geplaatst door Paulaa - 9 reactiesOver 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl