Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 24 april 2017

Geen bericht terug............

Regelmatig krijg ik een screenshot van Whatsappgesprek van een zeer dierbare vriendin, en als ik die krijg dan weet ik al hoe laat het is. Dan is er ‘iets’ met een vrouw. ’Oh jee, appt zij dan, Zij stuurt me een liefdesverklaring over de app’. Ik open de screenshot en lees de berichtjes. Ik ken haar niet, maar dat is ook niet bij te houden met haar. ‘Wanneer heb je haar voor het laatst gezien?’, vraag ik. ‘Alweer even geleden’, appt ze. ‘Zij ziet er tegenwoordig stukken beter uit, hoor’. Maar m’n vriendin is resoluut: ’zij is echt m’n type niet’. En daarmee is de kous af. Wel heel dapper dat deze vrouw dit durft te doen. Dat vindt mijn vriendin ook. Dus appt ze hem dat ze gevleid is, maar haar niet op die manier ziet. ‘Waarom stuurt een lekkere vrouw nooit dit soort berichten?’ vraagt ze. Daar moet ik heel hard om lachen.

Lees verder!

geplaatst door Bussmurf - 5 reactieswoensdag 19 april 2017

Geef elkaar de ruimte

Met koffie in de tuin gaat het niet worden vandaag. Maar mijn eerste kopje koffie smaakt binnen óók heerlijk.
Wij, mannen en vrouwen van (ver) boven de 50, zoeken hier met z'n allen naarstig naar een nieuwe partner.
Fijn, dat we daarvoor een site voor onszelf aangeboden krijgen, zónder het risico dat je zomaar een oneerbaar voorstel
krijgt van een jongeman, die met gemak je zoon had kunnen zijn!

Lees verder!

geplaatst door Zonneke - 8 reactieswoensdag 19 april 2017

Een eerste en tweede date binnen een week.

Na een toch best wel lange periode in mijn ogen van heen er weer schrijven, om precies te zijn vandaag een maand, appen en bellen hadden we vorige week onze eerste date. We spreken halverwege onze woonplaatsen af en komen allebei met de trein.


Ik kon hem eerst niet vinden bij perron 9. Hij zat ergens op een poef maar die zag ik natuurlijk niet. De man waarvan ik dacht dat hij het zou kunnen zijn was ineens weg dus ineens in een split second kreeg ik een angstig vermoeden. Je weet het maar nooit tenslotte. Dus stuur ik hem, mijn date een appje en loop nog wat rond en ineens zie ik hem, turend naar zijn telefoon mijn appje lezend. – dat denk ik dan tenminste- Ik ga naar hem toe en zeg “kiekeboe, hier ben ik dan”. Hij kijkt verrast op. Natuurlijk nog een beetje onwennig. Alhoewel we ook verder gaan waar we waren gebleven. We gaan lekker het centrum van Utrecht in en eten een heerlijke pizza.

Lees verder!

geplaatst door Caro54 - 11 reactiesdinsdag 18 april 2017

Een man.... heb ik die nodig???

Zo dat was even fijn, oudste kwam langs…. En hoewel ik erg handig ben met klussen schilderen, timmeren, zagen en behoorlijk technisch ben zijn er altijd wel klusjes waar je vier handen voor nodig hebt…. In dit geval zware dozen naar de vliering en op het dak inspectie uitvoeren na de storm omdat het lekt via de kachelpijp…. Met twee volwassen zonen komt dat dus best in orde als je geen haast hebt tenminste, de heren leiden gelukkig een heel erg eigen leven en wonen niet in de buurt.

Lees verder!

geplaatst door Sigrid1 - 8 reactieszaterdag 15 april 2017

De vrijdag voor Pasen

Het is stil buiten - en het is vrijdag. Het is hier al zeven vrijdagen niet stil geweest. De mannen op werkschoenen hebben vrij. “Ha buurvrouw”, zo groette een van de mannen mij gisteren. Kom maar op, het huis naast mij staat leeg en de vrouwen van dit buurtje hebben wel zin in een handige man binnen handbereik. We gaan geen ruzie om hem maken, hebben we elkaar beloofd. Op de radio een verbijsterend mooie uitvoering van ‘Aus Liebe’ uit de Mattheüs Passion van J.S.Bach. Mooie herinnering: de tv-registratie met de weelderig gelokte Charles de Wolff als dirigent en mijn handen ijverig aan het macrameeën want het was geen zondag. Later regelde een fagot spelende neef kaartjes voor me. Twee kaartjes. Muziek is voor samen. Alles is voor samen.

Lees verder!

geplaatst door RodeJas - 1 reactieOver 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
Twitter FacebookGoogle+
© 50plusmatch.nl