Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 26 januari 2020

Liefde op het eerste gezicht,..

Wij, de dochter en schoonzoon en ik, gaan regelmatig even een hapje eten bij één van de plaatselijke restaurants.
Het dorp is er ondertussen aan gewend dat ze ons vaak met zijn drieën zien, de kinderen halen mij uit mijn isolement waar ik in zit na de dood van mijn man.
Na 8 jaar in Frankrijk gewoond te hebben zijn er maar weinig mensen die ik ken in dit dorp, langzaam aan wordt dat beter, dankzij de betrokkenheid van mijn kinderen en kleinkinderen.
Zo ook deze zaterdagavond, na een kort bezoek aan de liefste kroeg besluiten we nog even ergens een hapje te gaan eten.

Lees verder!

geplaatst door Jen1 - 5 reactieszaterdag 18 januari 2020

Mijn aanstaande

De kinderen, dochter en schoonzoon, halen mij wekelijks uit mijn rustige en alleenstaande bestaan om een vrijdagmiddagborrel, een vrimibo, te gaan drinken in de gezellige plaatselijke liefste kroeg.
Daar worden de vrimibo’s druk bezocht, in eerste instantie voelde ik mij erg onwennig bij de gedachte, wat moest ik als 65 jarige in een kroeg met al die jonge mensen.
Maar ze haalden mij over om mee te gaan, en wat bleek, er waren inderdaad jonge mensen maar ook vele oudere, vooral mannen.
Heel gezellig, al bleek al snel dat alle “oudere” mannen hun vrouw thuis lieten om gezamenlijk met vrienden een biertje te gaan drinken, terwijl mijn focus natuurlijk vooral lag bij de vrijgezelle mannen in de hoop mijn tweede grote liefde tegen te komen, en het liefst hier uit het dorp.

Lees verder!

geplaatst door Jen1 - 11 reactieszaterdag 11 januari 2020

De eerste keer alleen uitgaan

Een huisje vinden in het dorp, waar ik vandaan ben vertrokken naar Frankrijk 8 jaar geleden, om daar samen met mijn allerliefste onze tweede jeugd te beleven, is eigenlijk een wonder.
De huurhuisje zijn hier erg gewild en meestal meteen weer verhuurd, maar ik heb geluk, ik ben de eerste die belt en kan het meteen huren.
Samen met de dochter de gehele nieuwe inrichting gekocht, ik ben met alleen een koffer met mijn kleding uit Frankrijk vertrokken, dus alles moet nieuw worden aangeschaft, en nu zijn we samen de weekend boodschappen aan het halen in de supermarkt.
Op de terugweg lopen we langs de liefste kroeg, een plaats waar wij 8 jaar geleden ook regelmatig te vinden waren, en de dochter ziet in het voorbij gaan onze oude vriend H. voor het raam zitten, die de krant zit te lezen.

Lees verder!

geplaatst door Jen1 - 3 reactieszondag 5 januari 2020

Eerste blog van Jen1

Op nieuwjaarsdag ben ik net huis vanuit de gezelligste plaatselijke kroeg, waar ik even was, samen met mijn kinderen en een kleinkind om een nieuwjaarsborrel te drinken, en alle lieve vrienden en bekenden een heel gezellig en vrolijk nieuwjaar te wensen.
Het was eerst wat onwennig want we kwamen eigenlijk “te laat” iedereen was al behoorlijk in de olie, maar na een paar wijntjes werd het toch nog heel gezellig.
Zoenen en gelukkig nieuwjaars wensen, voor iedereen die we kennen, en ik maar proberen om er gelukkig uit te zien, lachen, wenkbrauwen omhoog trekken zodat mijn zakkende oogleden niet zo opvallen, en ik er ietwat somber uit zie, wat schijnbaar niet lukte, want verschillende mensen vroegen nadrukkelijk hoe het ging met mij, ik straal schijnbaar “ ongelukkig” uit.

Lees verder!

geplaatst door Jen1 - 8 reactiesOver 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl